Introductie workshop LEGO Serious Play®

Veranderkoers.nl helpt ondernemers, managers, medewerkers en/of klanten om de beste koers te bepalen voor verandering en innovatie. Of het nu gaat om processen, producten, organisatievragen of andere uitdagingen. Veranderkoers.nl wijst de weg.

 LEGO Serious Play® is een bewezen methodiek om uitdagende processen en trajecten te modelleren. Deze aanpak maakt vragen inzichtelijk, en inspireert tot bruikbare antwoorden. Het geeft richting aan de te volgen route.

De beste manier om kennis te maken met Veranderkoers.nl is onze (introductie)workshop. Je gaat daadwerkelijk met Lego aan de slag.

Met gegarandeerd een verrassend resultaat.

Om een indruk te geven, zijn hier een paar voorbeelden van het aanbod. Interesse? Vraag alvast de Mini-Toolkit aan en neem gerust contact op via gijsmerkx@veranderkoers.nl of bel Gijs op 06 – 22 90 12 70

 

HR / Organisatie

Uitdagingen, knelpunten op het gebied van HR, Organisatie en Ontwikkeling. Vragen over taken, targets en verantwoordelijk-heden. Hoe borgen we efficiency, productiviteit, klantfocus en service?

 

 

Innovatie

Innoveren is méér dan het bedenken van nieuwe producten en diensten. Innovatie gaat verder dan het ontwikkelen van slimme gadgets. Of het betreden van nieuwe wegen.

 

 

Scenario’s

Wat zijn de kansen, de risico’s? Wat doet dat met de mensen, de sfeer. Hoe houden we het ‘blij’ en betrokken?

 

 

Maatwerk

Ook overnames en fusietrajecten zijn spannende events, met onzekere perspectieven, en dwingende vragen. Wat is de impact op je organisatie? Hoe hou je mensen aan boord, en happy? En hoe zorg je dat zij de (nieuwe) kernwaarden en veranderingen omarmen?